Your Cart

Service Case de Marcat Datecs

Contact: +40 763 667 923, Bulevardul Ferdinand I, BL.E4, SC.B, Parter, Bucuresti

Despre noi

Distribuitor si service autorizat, specializat in nevoile oricarei afaceri.

Inceputul companiei.

Am debutat din 2002 ca Danubius Exim Service.

Echipa a fost formata din tehnicieni acreditati inca din 2002 cand casele de marcat au devenit o obligativitate pe piata romaneasca. Ulterior, Danubius Exim Service a devenit distribuitor autorizat Datecs unde viziunea sa de a oferi servicii si produse fiscale la cele mai inalte standarde.

O mica schimbare a numelui, aceleasi principii.

Devenim Data Logic Service

Dupa o lunga perioada de acomodare pe piata caselor de marcat si astfel crescand increderea miilor de clienti, am decis sa ne orientam catre un alt nume mai intuitiv: Data Logic Service.  

Probleme dificile, solutii simple.

Mereu in pas cu cerintele pietei.

Timpul trece, tehnologia avanseaza mai repede ca niciodata. Afacerile aveau si inca au nevoie mai mult decat o casa de marcat, asa ca, am dezvoltat software dedicat pentru gestiune, facturare si vanzare. Il poti incerca si tu, este simplu si usor de folosit.

Noua divizie,

Data Logic Systems

Principiile noastre de a oferi consultanta, servicii si produse de standarde inalte raman aceleasi. Am decis insa sa ne dividem din ‘Data Logic Service’ in Data Logic Systems, fiind dat cererea ridicata de sisteme si software pentru Point of Sale (POS). Acum, pe langa casele de marcat iti oferim si  soluti software pentru diferite intreprinderi.

Foarte profesionisti pe partea tehnica, mereu cand am avut dificultati sau anumite probleme au intervenit rapid. Per total multumit!
Stanciu Adrian
Bucuresti, Romania
Lunar vine un tehnician si imi face revizia la aparatele fiscale si in acelasi timp imi livreaza consumabile. Nu am avut niciodata o problema cu ele!
Manu Simona
Bucuresti, Romania